El Pla de Prevenció de drogues i Promoció de la Salut C17,  que treballa per prevenir i reduir el consum de drogues entre la població jove, així com també per promoure la salut en els àmbits de la sexualitat, l’afectivitat i l’alimentació,  disposa d’un web propi on es pot consultar tot el que ofereix

drogues c17Al llarg del curs, el Pla C17 organitza xerrades i tallers a centres d’ensenyament, campanyes i accions de sensibilització i aplica protocols de detecció i intervenció en casos de consum de drogues. També ofereix assessorament sobre drogues, sexualitat i alimentació, tant de manera presencial com a través de les TIC (Facebook, Whatsapp, correu electrònic, mòbil).

En activitats d’oci nocturn, el Pla C17 hi és present a través d’un estand informatiu i, durant els mesos d’estiu, també posa a l’abast de nois i noies un servei de bus per anar a les festes majors de la comarca.

El Pla de Prevenció de drogues i Promoció de la Salut C17 és un programa supramunicipal format pels municipis de la Garriga, l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, les Franqueses del Vallès i Tagamanent.

Enllaç al web aqui.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.