Junta directiva de l'Associació Coll de la Manya. (Foto: Pimec)

Junta directiva de l’Associació Coll de la Manya. (Foto: Pimec)

Els industrials del polígon Coll de la Manya de Granollers disposaran de connexió a fibra òptica aquest primer semestre de 2016. Aquesta llarga reivindicació per part de les empreses ubicades en aquesta zona industrial del municipi serà una realitat gràcies al compromís adquirit per l’Associació de Empresaris del Polígon, gestionada per Pimec Polígons, amb l’operador privat Adamo Telecom Iberia S.A.

El servei de fibra òpitca oferirà una connexió Internet simètrica de 300 Mbits garantida per aquelles empreses amb necessitats més exigents, i una altra opció de fins a 1000 Mbits (200 Mbps de pujada) per a petites empreses, a uns preus especials per als associats, compatibles amb línies analògiques, RDSI i SIP-Trunk. La gestió de connexió es pot du a terme per mediació de la pròpia Associació d’empresaris, o bé de manera individual.

Els president de l’Associació d’Empresaris de Coll de la Manya, Eduardo García, ha mostrat la seva satisfacció per poder disposar d’aquesta millora de connectivitat llargament reivindicada “que situa a les pimes d’aquest polígon en el nivell de competitivitat necessari per afrontar els actuals reptes del mercat. Aquesta mesura també suposa un bon reclam per atraure la implantació de noves empreses al municipi”.

De la seva banda, el delegat territorial de Pimec Vallès Oriental, Joan Carles Basi, ha manifestat que “aquests dos desplegaments significaran que tota empresa ubicada a les zones industrials de Granollers gaudirà d’una connexió d’alta velocitat que li permetrà millorar la seva competitivitat i donar un alt valor afegit al seu negoci”.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.