El PP de Canovelles acusa el PSC d’utilitzar els mitjans municipals

psc canovelles

El PSC utilitza la web municipal per promocionar el blog de l’alcalde.

El PP de Canovelles ha denunciat en un comunicat de premsa l’omnipresència de l’actual alcalde i candidat socialista a la revista municipal Avui Canovelles i a la web municipal. Els populars, que acusen José Orive d’utilitzar de forma partidista els mitjans públics, van presentar al darrer una moció relacionada amb la qüestió, que tota l’oposició va votar a favor i el govern, format pel PSC, en contra.

“Estem indignats amb aquesta pràctica tan poc ètica i democràtica, en la que els socialistes estan utilitzant el butlletí de notícies que s’envia des del departament de Comunicació del Consistori per difondre la imatge de l’alcaldable i potenciar la seva presència en actes públics de qui hauria de representar la localitat i no al PSC”, diuen des del PP.

El grup municipal popular considea que la figura de l’alcalde está sobreexposada en el tram final de la legislatura, ja que “a qualsevol fet, esdeveniment cultural o esportiu, hi ha una excessiva presència de la seva figura”.

festa de la rosa

Anunci de la Festa de la Rosa, publicat a la secció d’agenda del web municipal.

Com a exemple “d’aquest abús”, els populars destaquen la publicació d’un esdeveniment a la web municipal de la festa de la rosa del PSC, ficar a la web un enllaç al seu bloc de l’alcalde, o omplir “fulles senceres [del butlletí municipal] amb entrevistes, editorials i opinions i fotos” de José Orive .

“Estem a les portes de la campanya electoral i volem una campanya electoral on hi hagi una difusió de la informació en igualtat d’oportunitats, tal com especifica la normativa electoral, i que es compleixin les regles del joc”, demanen els populars. I tot seguit afirmen: “L’alcalde, José Orive, ha deixat de representar la ciutat, en favor de la seva candidatura a alcaldia”.

2 Responses to El PP de Canovelles acusa el PSC d’utilitzar els mitjans municipals

  1. ANGELA 11/05/2015 at 16:53

    ORIVE DIMISSIÓ!!!!!!!!

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *