La portaveu del Grup Municipal del PP a Canovelles, Araceli Ametller, ha presentat una instància en la que demana a l’Ajuntament que sol·liciti un increment de patrullatge dels Mossos d’Esquadra als carrers del municipi, però especialment als barris de Joan Miró, Can Palots i Barriada Nova, “els més castigats pels robatoris aquests darrers mesos”.

El grup municipal ja va presentar una instància similiar el 26 de gener passat “pels incessants robatoris que des de desembre estaven patint comerços i veïns de la localitat”. La resposta de l’equip de govern, el 20 de febrer, va ser que s’havia fet arribar aquesta petició a la comissaria de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Granollers, i que “els índexs i estadístiques no reflexaven sensació d’inseguretat”.

En la seva nova instància, el Grup Municipal del PP reitera que se sol·licitin “de nou més efectius dels Mossos d’Esquadra per ajudar a la Policia Local a baixar aquest repunt” i que se celebri, “en el temps més curt possible”, una Junta de Seguretat Local per tal d’emprendre accions que facin atenuar les “denúncies d’inseguretat de tants veïns de Canovelles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.