El PP de Parets denuncia robatoris i destrosses de cartells i pancartes

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Parets, Marc Soto, ha presentat denuncia per la sostracció de diverses de les seves pancartes i cartells electorals que tenia col·locats al municipi. El candidat va presentar denúncia a la Policia Local per la sostracció de sis pancartes i 20 cartells.

Tanmateix algunes de les que resten han estat objecte de destrosses i de comportaments vandàlics i incívics per “alguns antidemocràtics” del municipi. Soto qualifica “antidemocràtics aquestes accions dutes a terme per alguns intolerants que no permeten difondre i donar a conèixer les propostes de les diferents formacions polítiques que es presenten a l’alcaldia”. Tanmateix ha volgut deixar constància que “a part del valor econòmic d’aquestes pèrdues, a prop dels 1000 euros, aquests fets afecten el procés electoral democràtic i representa una agressió al Partit Popular que es presenta legítimament a unes eleccions democràtiques, i a tots els habitants de Parets que donen suport al partit”.

El candidat Popular ha lamentat “la manca de respecte d’aquestes actuacions” i ha dit que “tot i les traves que alguns intolerants ens posin, l’equip de Parets continuarà treballant amb il·lusió i les mateixes ganes que ens ha caracteritzat els darrers 4 anys i sempre en favor dels veïns de Parets”. Per Marc Soto “malgrat que ens indigna aquests comportaments radicals i incívics, lluny de desmotivar-nos ens dóna mes força”.

Soto ha dit que “a aquests que arranquen i destrien els meus cartells dir-los que no aconseguiran el seu objectiu i els hi recordo la fermesa democràtica que té el Partit Popular per defensar les nostres idees”.

“El Partit Popular a Parets treballem i ho continuarem fent perquè tots puguem conviure en democràcia i llibertat, respectant les diferents maneres de pensar. Nosaltres som un Partit que no ens cal amagar els programes dels altres perquè confiem que el nostre és el millor per Parets. El nostre enèmic no són les altres formacions, és l’atur i els problemes que afecten al dia a dia dels veïns de Parets, i treballarem per buscar solucions a aquests problemes reals i quotidians que permetin millorar la qualitat de vida al municipi”, ha destacat.

Finalment Soto ha comentat que de moment la policia local ha detingut a un noi, un menor al qual va enxampar tallant un cartell i va estar retingut unes quantes hores mentre li prenien declaració. La investigació continua a l’espera d’esbrinar si aquest menor és responsable de la sostracció de més cartells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *