El primer èxit de La Ullals, la cursa de canicròs de la comarca

Diumenge passat, 20 de desembre de 2015, Corró d’Amunt va acollir la primera cursa de canicròs del municipi i de la comarca. La Ullals, organitzada pel Club Canicross Les Franqueses, es va disputar als voltants de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt i va comptar amb 74 participants acompanyats dels seus respectius gossos. La prova tenia un recorregut de 6,33 km amb trams de pista i trams de corriols.

La Ullals s'ha celebrat a Corró d'Amunt. (Foto: Ajuntament)

La Ullals s’ha celebrat a Corró d’Amunt. (Foto: Ajuntament)

Els corredors van sortir en cinc calaixos de 15 corredors per facilitar-los la sortida. La guanyadora de la cursa, Lali Masriera, va fer un temps de 24 minuts i 7 segons. En segon lloc va arribar Andreu Padró, amb un temps de 24 minuts i 36 segons. Albert Garcia i Xavi Reyes completaven el podi en categoria masculina. En la femenina també es van classificar Olga Álvarez i Blanca Castells. Es poden consultar les classificacions aquí.

Després de la curs i ja cap al migdia es va celebrar La Ullals de llet, una cursa infantil de 500 metres que va comptar amb 9 participants, tots ells acompanyats d’un adult. La prova tenia l’objectiu solidari d’aportar material per a gossos a l’Associació d’Amics dels Animals del CAAD Maresme d’Argentona.

Tots els corredors van fer una valoració molt positiva de l’organtizació de La Ullals, iniciativa de l’actiu Club Canicross Les Franqueses.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *