Activitats a Acada. (Foto: Ajuntament)

Activitats a Acada. (Foto: Ajuntament)

Amb l’objectiu de celebrar els 18 anys del projecte Acada, l’Escola Municipal d’Ensenyament (EME) organitza una exposició a la Sala Municipal d’Exposicions Andreu Dameson. La mostra, que recollirà treballs fets per alumnes del programa i també informació del projecte, s’inaugurarà el 21 d’abril a les 20 hores i es podrà visitar fins al 24 d’abril.

El dia de la inauguració, a més, es farà una petita festa d’aniversari on s’han convidat estudiants de les diverses 18 promocions.

El projecte Acada s’adreça a alumnes de 4t d’ESO dels tres centres de secundària de la Garriga (l’institut Vil·la Romana, l’institut Manuel Blancafort i l’Escola Sant Lluís Gonçaga) que presenten dificultats per a poder tenir el títol de l’ESO.

El programa es basa en una escolarització compartida entre els centres educatius i l’EME, on es fan tallers manipulatius i es gestiona la realització d’activitats formatives de tipus pràctic en empreses i entitats del municipi.

El projecte Acada està autoritzat pel Departament d’Ensenyament i rep suport de la Diputació. És un projecte singular pioner a Catalunya i pel qual ja han passat més de 300 alumnes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.