bar bessons montornès

Segons el propietari, la terrassa és important per poder continuar amb el negoci.

José Miguel Pelegrín, propietari del bar Bessons de Montornès del Vallès, ha iniciat a la plataforma Chance.org una campanya per aconseguir poder muntar una terrassa a l’exterior del seu establiment. La seva petició, adreçada directament a l’alcalde, José Antonio Montero, ja compta amb el suport de gairebé 250 persones.

En la carta que encapçala la campanya, Pelegrín explica que la terrassa a l’exterior “és molt important per poder continuar amb el negoci i no haver d’abaixar les persianes”. I recorda a l’alcalde que la calçada ja està preparada amb pivots perquè la terrassa es va concedir l’any 1996.

“Si va poder ser abans, perquè ara no em deixen?”, es pregunta el propietari del bar, que afegeix que la decisió de l’Ajuntament de no permetre-li treure taules al carrer és “il·lògica” en una via “tranquil·la i poc transitada d’un sol sentit de circulació”.

One Response

  1. Rocío Ramírez Parra

    La terraza ya era un clásico de Montornés, y para sobrevivir. Esta familia al veranito que tanto nos gusta necesitan los ingresos de esta terraza, si pagan sus impuestos y son respetuosos con los vecinos no veo que haya ningún problema, y por costumbre tendrían que dejarles y dejarnos disfrutar de su terracita.

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.