El PSC de Caldes presenta una llista amb una mitjana d’edat de 38 anys

Candidatura del PSC de Caldes. (Per ampliar la imatge cliqueu a sobre)

Candidatura del PSC de Caldes. (Per ampliar la imatge cliqueu a sobre)

Divendres passat el Partit dels Socialistes de Caldes va presentar tots els candidats de la llista electoral per les eleccions del proper 24 de maig. En l´acte, que es va celebrar a Les Cases dels Mestres, el candidat, Xavi Ortega, va valorar que la llista està pràcticament renovada, amb persones de diferents àmbits i inquietuts, amb experiència política i amb implicació en el món associatiu calderí. A més és una llista amb persones molt joves, la mitjana d’edat és de 38 anys.

Ortega va explicar que assumeix el repte d´encapçalar la candidatura en un moment difícil per la política en general i pel partit que representa. Però per això, creu que és el moment de reivindicar la política amb un projecte engrescador i amb unes persones honrades, treballadores i compromeses amb Caldes.

El candidat també va voler donar una pinzellada del seu programa electoral, centrat en les polítiques social. Sota el lema “Pel que realment importa”, el PSC de Caldes vol centrar-se en les persones i el moment actual. Segons va dir, volen augmentar les beques menjador, els ajuts en transport i crear plans d´ocupació locals. “En definitiva, ajudar a les famílies que tinguin dificultats reals”.

Per últim, Xavi Ortega va defensar una campanya transparent, neta, amb humilitat i sense crispació. A més va defensar la participació activa de tots els ciutadans en el dia a dia de l´Ajuntament.

2 Responses to El PSC de Caldes presenta una llista amb una mitjana d’edat de 38 anys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *