El Grup Municipal Socialista ha tornat a instar al consistori en necessitat d’urbanitzar els carrers Pau Casals, Sant Salvador i annexos, un any després d’aprovar al ple per unanimitat la qüestió.

Al darrer ple del mes de novembre, el Grup Municipal Socialista va tornar a instar l’Ajuntament de Caldes a urbanitzar els accessos a l’escola Montbui i a afegir aquesta despesa dins del pressupost municipal del pròxim any. Proposta que un any enrere ja s’havia fet al consistori i havia estat acceptada per unanimitat per tots els partits polítics en ple.

El govern de Caldes va contestar que aquestes obres es tenien en compte i ja estaven incloses dins del pressupost actual (tot i no aparèixer una partida concreta per a la qüestió) i que es durien a terme aviat. “Rèplica que també van donar el 2013 quan el PSC va proposar aquesta millora urbanística”, recorden els socialistes.

Des del PSC es considera una millora necessària, ja que “actualment la meitat dels accessos de l’escola no estan urbanitzats i això comporta dificultats en l’accés amb vehicle i en l’accés de vianants”. “Les diferents situacions climatològiques, igual que el volum de trànsit, comporten que contínuament els accessos al centre escolar pateixin un deteriorament”, afegeixen.

Per aquests motius, els socialistes calderins esperen “que sigui veritat que es duran a terme les obres necessàries per a facilitar els accessos a famílies, docents, personal i veïns i veïnes als carrers Sant Salvador, Pau Casals i annexos”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.