El PSC de Canovelles ret homenatge als seus edils del període democràtic

L’alcalde i candidat als propers comicis municipals, José Orive, ha obert l’acte incidint en que “la Canovelles d’avui es fruit de la suma d’esforços individuals i col.lectius de la gent que se l’estima: agents socials, entitats i cadascun dels veïns, infants, joves o grans que han aportat el seu gra de sorra per millorar el nostre poble”.

image1Ha enfatitzat que entre totes les persones que han arreplegat esforços, tenacitat i il.lussió per construïr mica en mica una Canovelles on cada dia es pugui viure una millor. De manera emotiva ha pronunciat un agraïment especial i ha donat les gràcies a totes les persones asistents. “Persones que des de l’establiment dels ajuntaments democràtics –ha remarcat Orive– en un moment determinat de les seves vides van donar un pas endavant, presentant-se a les el.leccions municipals en les llistes del PSC de Canovelles i van ser regidors i regidores”.

També ha tingut unes paraules de record i reconeixement envers alguns regidors i regidores desapareguts, com Francisco Díaz, Joan Ulldemolins, Ángel Sánchez, Julian Largo i Lluïsa Prat “com exemple de vocació al servei públic, d’honestetat, d’amor a Canovelles i sentit de la responsabilitat. El seu compromís és per nosaltres un referent a seguir”.

2Com a convidat especial, s’ha comptat amb l’exalcalde Francisco Martos, el primer del poble escollit en democràcia i guanyador amb majories absolutes durant 25 anys. Martos ha recordat les dificultats que en els primers anys de democràcia va tenir per configurar les primeres llistes electorals tot plegat fent enfasi en la gran il.lusió i passió que es vivia per millorar Canovelles, després d’una llarga dictadura.

Finalment Orive, de manera emotiva s’ha acomiadat dels presents: “Vosaltres no sou casta sinó gent de casta. Gent sencilla, treballadors, jubilats, pares, avis… En definitiva, ciutadans compromesos amb la vostra comunitat. Per aquesta raó Canovelles és un poble amb un passat i un present però sobre tot amb un futur. Un futur de il.lusió compartida que es construirà sobre els pilars del treball realitzat fins ara pels diferents Governs socialistes, així com regidors i regidores. Sense cap dubte, desde l’any 1979 s’han fet moltes coses per anar construint una Canovelles millor que deixar als nostres fills, però som conscients que encara queden moltes coses per fer i que, una vegada més, només sumant esforços individuals i col.lectius entre tots plegats ho aconseguirem”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *