El PSC de Granollers presenta una llista “per governar quatre anys més”

La Sala Francesc Tarafa va ser l’escenari escollit pel PSC de Granollers per presentar públicament la seva candidatura per a les eleccions municipals del proper 24 de maig. L’acte, que va tenir lloc dissabte a la tarda, davant més de 170 persones, va comptar amb la presència i les intervencions de tots els membres de la candidatura.

La candidatura al complert.

La candidatura al complert. (Per ampliar la imatge cliqueu a sobre)

L’equip que encapçala l’actual alcalde de la ciutat, Josep Mayoral presenta una candidatura paritària formada per 30 persones, 15 dones i 15 homes, 10 de les quals entren a la llista per primer cop i 10 d’elles també són independents. Un equip amb un 40% de renovació entre els 13 primers.

La candidatura formada per “gent oberta, amb experiència, amb il∙lusió i passió per la ciutat”, va assegurar Mayoral. Un grup de persones preparades, de diferent procedència, amb formació i sensibilitats diferents, que coneix la ciutat i la seva gent i vinculada a entitats, moviments veïnals i amb participació activa en la ciutat. “Una candidatura plural i diversa” reflex de com és la ciutat. En definitiva, “un grup fet per governar la ciutat quatre anys més, perquè creiem que el nostre impuls és imprescindible per cobrir les noves perspectives que Granollers necessita”, va assegurar Mayoral.

Josep Mayoral va parlar, també, de la seva manera d’entendre la política, que es basa en “el diàleg, en imaginar el futur. La política, tal com l’entenem nosaltres, tracta de sentiments i de com volem que els nostres fills i els nostres néts visquin en una societat més justa. Això és el que ens mou cada dia i això ho hem de fer nosaltres, no podem delegar-ho”.

“I això ho fem i ho volem seguir fent”, va afegir, “mirant als ulls de la gent, aturant-nos pel carrer, parlant, escoltant, construint ponts indestructibles amb la ciutadania i governant amb una gran coalició amb els ciutadans”.

One Response to El PSC de Granollers presenta una llista “per governar quatre anys més”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *