La candidatura al complert. (Foto: PSC)

La candidatura al complert. (Foto: PSC)

El Mercat Municipal de Mollet es va omplir de gom a gom divendres en la presentació de la candidatura del PSC. Es tracta, segons el partit, d’una llista paritària, representativa de tots els sectors associatius i el conjunt de barris de la ciutat, que manté bona part de l’experiència del govern municipal actual i renova la meitat dels seus membres. A més, una quarta part són joves, i més d’un terç són independents.

La candidatura socialista és, segons el PSC, la llista on tots els ciutadans es trobaran ben representats. “Gent de tots els àmbits i de tots els barris, gent que se sent orgullosa de la seva ciutat, gent optimista, treballadora, honesta i amb conviccions que arriba amb tota la il·lusió per continuar des del treball fet a cercar noves oportunitats i un millor futur”, ha dit en Josep Monrás.

La número dos de la llista, Mireia Dionisio, va manifestar que té “la convicció que la victòria socialista a les properes eleccions municipals és la garantia del progrés i la millora de la ciutat”. I Raúl Broto: “Els joves apostem per una candidatura progressista i d’esquerres com és la candidatura del PSC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.