Juan Antonio Corchado (PSC).

Juan Antonio Corchado (PSC).

“Els socialistes no entraran en el govern”. Aquest va ser el comentari que va fer Juan Antonio Corchado, portaveu del grup municipal i primer secretari del PSC de les Franqueses, quan el març passat Setdies.cat va publicar que, després de la incorporació del regidor del PP a l’equip de govern, era qüestió de temps que els tres regidors socialistes fessin el mateix recorregut i es col·loquessin de nou, com ja van fer en l’anterior legislatura, al costat del convergent Francesc Colomé.

presentacio

Francesc Colomé (CiU).

El que va publicar aquest diari digital va ser textualment això: “fonts consultades per Setdies.cat han assegurat que les Franqueses es troba en l’antesala d’un pacte multicolor similar al que ja es va viure entre els anys 2011-2015″. Doncs bé, aquest moment ja ha arribat i, com han demostrat el temps i els fets, Corchado va mentir en el seu intent de desviar l’atenció sobre el que estava per venir. Els grups municipals de Ciu i PSC han anunciat un acord que donarà majoria al govern encapçalat per Colomé. Els detalls es faran públics demà dijous.

10 AL GOVERN, 7 A L’OPOSICIÓ

CiU va governar en solitari fins al març passat quan el PP va entrar a formar part del govern de les Franqueses. Amb la formalització de l’acord CiU-PSC, el govern obtindrà la majoria amb 10 dels 17 regidors i regidores. Al govern de Convergència i Unió (6) i del Partit Popular (1) s’hi sumaran els 3 del PSC. A l’oposició hi quedaran 7 edils distribuïts entre els grups polítics següents: 4 d’Imaginem Les Franqueses en Comú; 2 d’Esquerra Republicana de Catalunya; i 1 de Convergència per les Franqueses.

Leave a Reply

Your email address will not be published.