El regidor del PP de les Franqueses vota a favor de la llei d’avortament del darrer govern del PSOE

En el ple del 30 d’octubre, el regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de les Franqueses, Javier Álvarez, va votar a favor una moció presentada pel PSC en relació a la defensa de la llei orgànica 2/2010, de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l’embaràs. Álvarez va votar la proposta seguint el criteri dels seus companys de govern.

La citada llei, aprovada durant el govern del socialista José Luis Rodríguez Zapatero, se situa en les antípodes de la que va proposar l’exministre popular Alberto Ruíz Gallardón i que li va acabar costant el càrrec, i en l’hemisferi oposat de la que defensaria el PP. Álvarez va votar en contra dels interessos del seu propi partit i, segons ha pogut saber Setdies.cat, l’endemà va intentar modificar el sentit del seu vot… però el secretari de l’Ajuntament li va explicar que això era quelcom impossible.

La llei socialista interpreta la interrupció voluntària de l’embaràs de la manera més favorable per a la protecció i eficàcia dels drets fonamentals de la dona que sol·licita la intervenció, en particular, el seu dret al lliure desenvolupament de la personalitat, a la vida, a la integritat física i moral, a la intimitat, a la llibertat ideològica i a la no-discriminació.

TEXT ÍNTEGRE DE LA LLEI: http://www.boe.es/boe_catalan/dias/2010/03/04/pdfs/BOE-A-2010-3514-C.pdf

5 Responses to El regidor del PP de les Franqueses vota a favor de la llei d’avortament del darrer govern del PSOE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *