El regidor del PP entra al govern de les Franqueses

Era qüestió de temps. El regidor del Partit Popular, Javier Álvarez, ha entrat a formar part del govern de l’Ajuntament de les Franqueses i dirigirà l’àrea de Dinamització Econòmica substituint al regidor Ferran Jiménez. També ostentarà la cinquena tinença d’alcaldia i serà membre de la Junta de Govern Local agafant el relleu al regidor Moisés Torres.

L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé (CiU), va signar dilluns els decrets que modifiquen el cartipàs municipal. Així, l’equip de govern, format únicament pels sis regidors de Convergència i Unió, afegeix un nou regidor. Però malgrat que ara el govern estarà integrat per 7 membres, aquest continuarà el mandat en minoria. A l’oposició hi queden 10 regidors distribuïts entre els grups polítics següents: 4 d’ILF; 3 del PSC; 2 d’ERC; i 1 de CPF.

A L’ESPERA DE NOVES INCOPORACIONS

El regidor Javier Álvarez va ser un dels integrants del govern multicolor (CiU, PSC, ERC, UPLF i PP) de l’anterior legislatura (2011-2015). Després d’aquesta incorporació, l’alcalde, Francesc Colomé, recorda que “el govern municipal segueix obert a tothom qui s’hi vulgui sumar, sempre hi quan es comparteixin projectes i es tingui una mateixa visió del municipi, com és el cas del regidor” popular.

En aquest sentit, fonts consultades per Setdies.cat han assegurat que les Franqueses es troba en l’antesala d’un pacte multicolor similar al que ja es va viure entre els anys 2011-2015. La reedició de l’acord passaria perquè s’hi sumin els tres regidors del PSC, un fet que, segons les mateixes fonts, “veurem abans que acabi la legislatura”. D’aquesta manera, Colomé tornaria a encapçalar un govern de majoria.

4 Responses to El regidor del PP entra al govern de les Franqueses

 1. Albert P. 03/03/2016 at 20:09

  Més del mateix que entre els anys 2011 i 2015. A veure quant triguen els socialistes en estar també al govern… Uns mesos?

  Respon
 2. Manuel Pérez 04/03/2016 at 16:05

  Supongo que el PSC no tardará mucho en subirse al carro del gobierno municipal. Siempre movido por su afán de sacrificio en pos del bienestar del pueblo, por supuesto. (Risa sarcástica: ja, ja, ja, ja)

  Respon
 3. Miguel Ángel Martín 04/03/2016 at 16:10

  Corchado, Marín y compañía ya están tardando mucho. La verdad es que pensaba que, como le fue tan bien al PSC la legislatura pasada con Colomé, habrían pactado antes. Me tienen desconcertado.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *