El passat mes d’abril el Cor de Cambra de Granollers va participar en la producció del Rèquiem Alemany de Brahms amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. Aquesta obra, d’una gran bellesa, va tenir una magnífica acollida en el concert que es va oferir al Teatre Auditori de Granollers, i això ha animat a aquesta formació a tornar a interpretar el Rèquiem però aquesta vegada en la seva versió per a cor i piano a quatre mans.

Es tracta d’una versió que permet al públic gaudir amb tot el detall de la part coral de l’obra, sense la intervenció de l’orquestra, alhora que ofereix una versió reduïda a nivell de muntatge que permet apropar aquesta gran obra a escenaris més íntims que, d’altra manera, no podrien acollir una producció amb orquestra simfònica i cor.

Gràcies a aquesta proximitat, el cor ha pogut portar Un Rèquiem Alemany a quatre mans a La Garriga, el passat dia 8 de novembre i el torna a presentar aquest diumenge 23 a les 18 a l’espai Montbarri de Montornès.

Per aquest concert el cor compta amb la col·laboració de dos dels millors pianistes del país, Josep Surinyac i Jordi Armengol i també dos solistes de primera fila: Ulrike Haller, soprano, i Pau Bordas, baix.

El darrer dels concerts d’aquest projecte serà el diumenge 30 al Teatre Auditori de Granollers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.