Durant aquests 10 anys, el servei ha atès 513 persones amb una cobertura d’un 13,61% de la població més gran de 65 anys. L’any 2014, un total de 286 persones han estat usuàries del servei. D’aquestes 26 disposen de dispositius de seguretat i teleassistència adaptada per incidències de foc o fum, gas i/o mobilitat.
Durant l’any 2014 s’han realitzat 564 visites a domicilis, s’han gestionat 12.584 trucades telefòniques i s’han realitzat 844 agendes (trucades des del centre d’atenció).
UNA USUÀRIA OPINA
Matilde Marin Ginez, usuària del servei.

Matilde Marin Ginez, usuària del servei. (Foto: Ajuntament)

Matilde Marin Ginez va nèixer el 1924, és vídua i sense fills, i viu sola a casa seva. Malgrat que té autonomia per la vida quotidiana, necessita ajuda per sortir de casa i per els tràmits. La Matilde té ajuda a domicili amb una auxiliar de la llar i una treballadora familiar. Fa nou anys que és usuària del servei de teleassistència municipal amb detector de mobilitat.

La seva reflexió sobre el servei de teleassistència ha sigut: “Sense això, jo estaria morta, estic molt contenta del servei i de la treballadora familiar, sort en tinc!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.