El Síndic obre expedient sobre els semàfors de les Franqueses

La Plataforma d’Afectats per les Multes (PAM) de les Franqueses del Vallès, va celebrar dimecres de la setmana passada una reunió informativa per explicar als seus membres i simpatitzants l’estat actual de les reclamacions que s’han portat a terme per a aconseguir que s’anul·lin les sancions imposades i es retornin els punts del carnet de conduir als afectats.

La presidenta de la PAM, Dolors Amaro, va comentar als assistents el contingut de l’escrit que el Síndic de Greuges l’hi havia adreçat. Aquest li traslladava les explicacions que l’Ajuntament li havia donat reconegut el mal funcionament dels semàfors entre el 18 de febrer i el 19 de març, així com una mala praxis en la notificació de les multes per part de la Diputació, raons per les quals unes determinades multes van ser anul·lades,

El Síndic comunicava també que ha obert “una actuació d’ofici per saber si hi havia en funcionament o en preparació un element oficial de control metrològic dels dispositius que atorgui fiabilitat al seu funcionament i, per tant, a les denúncies que es formulen en base a les imatges captades”.

Acte seguit els reunits van acordar les noves vies d’actuació per a que aquesta entitat pugui aconseguir les seves finalitats, entre les quals figura continuar concentrant-se el dia del ple a les portes de l’Ajuntament.

3 Responses to El Síndic obre expedient sobre els semàfors de les Franqueses

  1. Jaume Serra 19/02/2016 at 16:59

    Tota aquesta informacio em semble bé, pero des que es va iniciar aquesta “actuació d’ofici” farà 4 mesus, i fins aquesta data, no se sap res més. Segurament, el Sr. Síndic tindrà molta més feina que preocupar-se d’uns 20.000 afectats. Alguns ja han perdut el carnet (per allò dels punts) i altres la feina i la salut. També hi ha hagut algun que altre drama familiar en un tema que, fins i tot, el TSJ (tribunal) ha dictat sentències fermes de la il·legalitat de aquet sistema que creix com bulets a molts Ajuntaments per recaptar, a la vegada que intenten estabilitzar els deutes que han generat de manera poc transparent. Recomanaria que fessin una ullada al preseupost de 2016 de les Franqueses, i mirin el apartat multas foto-roig-trampa. Fa una mica de vergonya.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *