El Teatre de Ponent de Granollers, cinema amb ‘ÀnimA’ per un dia

ÀnimA és una pel·lícula melodramàtica i amb un fort component social que narra els últims instants de la vida de l’Emilia, una dona anònima abocada a un viatge sense retorn pels dolorosos racons d’una memòria plena de vivències, emocions i contrastos. Imatges oníriques i poètiques conviuen amb la cruesa d’una realitat social esfereïdora però terriblement actual, demostrant que, de vegades, l’elecció que fem de les ànimes que ens han d’acompanyar en la nostra vida no és la correcta.
A través de la protagonista, l’espectador recorrerà un riu de sensacions que va de la tendra nostàlgia de la infantesa fins a la dura realitat del present, un context de misèria i degradació que no pot deixar ningú indiferent, passant pels intensos records d’una dècada, la dels 80, en la que semblava que tot era possible.
Escrita i dirigida per Joan Frank Charansonnet
Intèrprets: Efren Casas, Montse Ribadellas, Alba López, Dani Bernabé, Josep E. Soler, Carlos Tubino, Juna Charansonnet, Sinuhé Santiago, Cecilia Moretti, Mónica Serra, Maite Fortuna, Míriam Macias, Dani Rodríguez, Laura Pérez, David Ciriano, Carlos Martínez, Miquel Folch, Alberto Esparza i Angels Castuera
Música: Ricardo Boya
Maquillatge: Jessica Molano
Assistents tècnics: Joel Moltbé, Antonio Prió i Robert Moreno
Producció i distribució: Dejavu Films
Dissabte 28 21h
Preu: 6 euros

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *