El TSJC dóna la raó a Montornès en la no subrogació del personal de l’empresa gestora del complex esportiu

La Sala del Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el recurs interposat pels representants dels treballadors de l’empresa Gestió Esportiva Montornès, SL, antiga concessionària del servei del Complex Esportiu Municipal.

Es confirma, d’aquesta manera, l’Auto del Jutjat Mercantil núm. 4 de Barcelona del passat 3 de febrer que va permetre a l’Ajuntament recuperar la gestió directa de les instal·lacions un cop resolt el contracte amb l’empresa Gestió Esportiva Montornès, SL.

Els representants dels treballadors pretenien que el Tribunal declarés l’existència de successió d’empresa i per tant que l’Ajuntament de Montornès del Vallès assolís la readmissió dels treballadors de Gestió Esportiva Montornès, SL o l’abonament de la màxima indemnització legal per acomiadament improcedent.

La defensa de l’Ajuntament de Montornès del Vallès, confirmada per la Sentència del TSJC, ha mantingut que l’Ajuntament no és part del conflicte entre els treballadors i l’empresa, que no existeix successió empresarial ni, per tant, obligació de subrogar els empleats perquè no existeix transmissió de plantilla ni de patrimoni. Es tracta, doncs, de la recuperació d’uns béns i d’un patrimoni de titularitat municipal destinat al servei públic.

La sentència en format PDF

Text i foto: Servei de Premsa de l’Ajuntament de Montornès

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *