El TT Parets ha fet història al Campionat de Catalunya de veterans de tennis de taula celebrat aquest cap de setmana a Calella. Contra tot pronòstic, el conjunt vallesà capitanejat per Miquel Molina, s’ha proclamat brillantíssim campió de Catalunya de veterans per primera vegada en tota la seva existència.

TT Parets campió

El campionat del capità Miquel Molina es per emmarcar.

El TT Parets, amb un equip format per Miquel Molina, Fèlix Julià i Miguel Angel López de la Nieta, ha pujat al graó més alt del podi en superar en la gran final al Vic TT per 3 a 2 en un partit apassionant i molt emocionant. Cada jugador del Parets ha guanyat un punt sent Julià qui amb 2-2 en el marcador ha estat capaç de guanyar a Lluis Peix per 3 jocs a 1. El campionat del capità Miquel Molina es per emmarcar, ha estat soberbi en tots i cadascun dels partits i molt ben acompanyat per Julià i López de la Nieta.

En les semifinals han superat a la SCR El Ciervo per 3-1 i als quarts de final a l’Ateneu 1882 també per 3-1. La tercera plaça ha estat per al Falcons de Sabadell, el vigent campió d’Espanya i de la Lliga regular de 1a i un dels grans favorits al títol. Els falconistes van perdre a semifinals contra el Vic. 

El TT Parets s’han guanyat el títol a pols lluitant des del primer partit. Sortien a la competició fora dels  primers equips segons el rànking el que fa encara més gran la festa aconseguida pel TT Parets. El títol del club del Vallès Oriental es recordarà durant molts i molts anys en el tennis de taula catala per tal com s’ha aconseguit, amb molt esforç, molta lluita i amb un joc sòlid i de categoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.