El túnel del Terror torna a batre rècords a Corró d’Amunt

La setena edició del túnel del terror de Corró d’Amunt, que es va fer els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, va tornar a ser tot un èxit amb 2.563 entrades venudes, 50 més que l’any passat. Enguany, el títol del passatge era Halloween in Transylvania i, en conseqüència, les Antigues Escoles es van decorar amb aquest motiu. L’entrada era un imponent castell del comte Dràcula.

Túnel 2La trentena d’actors i actrius maquillats i vestits per a l’ocasió, dirigits per Xavier Monells, van fer passar por els centenars de pacients visitants, que van haver de fer llargues cues per poder accedir al túnel, sobretot el dissabte a la nit. De l’edició d’enguany, Monells en destaca que el recorregut era més llarg que mai, amb 314 metres.

Martí Viure, de l’Associació de Veïns Sant Mamet, entitat organitzadora de l’esdeveniment, es mostra molt satisfet i afirma que aquesta activitat està plenament consolidada i que és difícil que pugui tenir més visitants. “Ens agradaria que la gent no s’hagués d’esperar tanta estona, però no podem fer-ho d’una altra manera”, comenta Viure.

Com cada any, la festa també va comptar amb una botifarrada, brou calent, castanyes i el 6è Concurs de Carbasses, així com animació terrorífica al pati de les Antigues Escoles de Corró d’Amunt. En el concurs de carbasses el 1r lloc se’l va endur Can Roca de Marata, el 2n, Can Marcer de Corró d’Avall, i el 3r, Can Blanxart Nou de Corró d’Amunt.

One Response to El túnel del Terror torna a batre rècords a Corró d’Amunt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *