El Vallès Oriental tindrà un Centre BTT. L’àrea d’Esports de la Diputació, a instàncies del Consell Comarcal del Vallès Oriental i dels municipis que volen formar part d’aquesta iniciativa, ha encarregat a una consultora externa especialitzada l’avantprojecte per a la seva creació.

Els municipis que hi estan interessats són Cànoves i Samalús, Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor, Cardedeu, Llinars, la Garriga i les Franqueses. La idea és que el Centre BTT que es creï tingui uns 200 km de recorreguts.

Un Centre BTT té una sèrie d’itineraris de lliure accés perfectaments senyalitzats pensats per als practicants de la bicicleta tot terreny, tant per als iniciats com per als experts. Està previst que tots els municipis implicats tinquin un punt d’informació dels recorreguts.

A banda del vessant purament esportiu, aquest Centre BTT també inclourà informació sobre els diferents punts d’interès turístic dels municipis per on passen els recorreguts. El futur centre del Vallès Oriental serà un de la vintena d’espais reconeguts i homologats per la Xarxa de Centres BTT Catalunya.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.