El vent fa caure arbres i causa desperfectes al Poliesportiu García Robledo de la Llagosta

L'Ajuntament va haver de suspendre les activitats al Poliesportiu Antonio García Robledo de forma temporal després que diverses plaques del sostre d'aquesta instal·lació també s'hagin desprès a causa del vent.

El temporal de vent d’ahir va causar diverses incidències a diferents punts de la Llagosta. Les ratxes van arribar fins als 74 quilòmetres per hora. La incidència més repetida va ser la caiguda d’arbres. La pluja dels últims dies havia estovat tant la sorra com les arrels dels arbres, fet que ha propiciat que aquí, i a molts indrets de la comarca, s’hagin després del sòl. Van caure arbres a l’avinguda de l’Onze de Setembre, al carrer de l’Estació, a la Plaça Europa, a la Pineda Fosca i al carrer de Sant Llorenç.

A banda, l’Ajuntament de la Llagosta va haver de suspendre les activitats al Poliesportiu Antonio García Robledo de forma temporal després que diverses plaques del sostre d’aquesta instal·lació també s’hagin desprès a causa del vent. Per tant, de moment, no es faran entrenaments ni partits en aquest equipament. De forma preventiva, el Consistori també ha decidit tancar el Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. Avui al matí, tècnics municipals avaluen l’abast real del danys materials causats pel vent a aquests dos equipaments, així com a la resta de punts on s’hi han registrat incidències.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta va aplicar el Pla PROCICAT al municipi i va precintar els llocs afectats pel temporal.

Foto: Ajuntament

One Response to El vent fa caure arbres i causa desperfectes al Poliesportiu García Robledo de la Llagosta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *