versus teatreLa relació que la companyia Versus Teatre té amb Granollers –on es va gestar fa més de 30 anys–, l’ha portat a retre un homenatge a la ciutat. Com? Molt senzill: convidant tots els granollerins i granollerines a veure de franc La Peixera tots els dimecres i dijous a la sala del mateix nom a Barcelona (carrer Castillejos, 179).

Les persones interessades momés han de fer la seva reserva trucant al 936.035.152 (de dilluns a divendres de 9 a 13h) o escrivint a taquilla@versusteatre.com i acreditant que són de la capital de la comarca. La Peixera, de Toni Cabré, està dirigida pel també granollerí Òscar Molina.

UNA RELACIÓ HISTÒRICA

Versus Teatre manté una relació històrica amb la ciutat de Granollers. A la seva sala de Barcelona ha acollit noms destacats de l’escena teatral catalana i provinents de Granollers com Òscar Molina, Gavina Sastre, David Janer, Pep Mogas, Frederic Roda, Pau Miró, Pau Sastre… A més, el seu director artístic, Ever Blanchet, va ser coordinador del Centre de Teatre de Granollers durant més de 10 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.