El Voluntariat Educatiu de Granollers, un actiu per a l’alumnat

El Voluntariat Educatiu es va iniciar el tercer trimestre del curs 2012-2013 i des d’aleshores cada curs ha anat augmentat el nombre de persones que participen en els 22 centres educatius de la ciutat. Dels 55 voluntaris i voluntàries inicials que participaven a 12 centres educatius s’ha passat als 123 que durant el curs 2013-14 han dedicat una part del seu temps lliure a col·laborar amb les escoles i els instituts en benefici de l’educació dels infants i joves.

Els centres que formen del projecte són: EBM Giravoltes, EBM Tortuga, EBM El Teler, Escola Fàtima, Escola Ferrer i Guàrdia, Escola Granullarius, Escola Joan Solans, Escola Lledoner, Escola Mestres Montaña, Escola Pau Vila, Escola Pereanton, Escola Ponent, Escola Salvador Espriu, Escola Municipal Salvador Llobet, Institut Antoni Cumella, Institut Carles Vallbona, Institut Celestí Bellera, Escola Municipal del Treball, Educem, Centre de Formació d’Adults, CEE Montserrat Montero i Parc Estudi.

NOVA CRIDA PER PARTICIPAR DEL VOLUNTARIAT

Sessió formativa del Voluntariat Educatiu. (Fotos: Ajuntament)

Sessió formativa del Voluntariat Educatiu. (Fotos: Ajuntament)

Aquest curs escolar 99 persones són voluntàries educatives. Aquesta setmana s’ha iniciat una nova crida per tal de dotar de més voluntaris i voluntàries els centres educatius.

El programa de Voluntariat Educatiu està impulsat pel Consell Escolar Municipal inspirat en el Projecte Educatiu de Granollers (PEG) amb la voluntat de defensar, mantenir i millorar tot el nostre potencial educatiu. “El projecte del Voluntariat Educatiu és clau i eix vertabrador de la vida activa de la ciutat”, així ho ha definit l’alcalde, Josep Mayoral, en l’acte de presentació les noves accions que s’estan portant a terme en l’àmbit del voluntariat.

El programa de Voluntariat Educatiu està impulsat pel Consell Escolar Municipal inspirat en el Projecte Educatiu de Granollers (PEG) amb la voluntat de defensar, mantenir i millorar tot el potencial educatiu.

Tothom que ho desitgi pot sumar-se al projecte i convertir-se en voluntari educatiu. Els voluntaris i voluntàries poden col·laborar en activitats diverses com: estudi assistit, acompanyament a sortides i visites, padrins de lectura, suport a P-3 a l’inici de curs, alfabetització digital, voluntariat lingüístic, atenció a alumnes nouvinguts, ajut a la biblioteca escolar, suport informàtic, renovació de llibres per als projectes de reutilització, cooperació en el manteniment i moltes activitats més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *