House_in_asia_webLa casa on s’oculta Geronimo al Pakistan. Una còpia exacta d’aquesta casa en una base militar a Carolina del Nord. Una altra còpia d’aquesta casa a Jordània, on es filma una pel·lícula. L’operació de cerca i captura més gran de la història. Un xèrif obsessionat amb una balena blanca. Els nois de Take That preparant-se per a una missió històrica. Indis i cowboys. Avions i cerveses. Còpies, reflexos, imitacions i hamburgueses.

Amb aquest argument es presenta A house in Asia, una experiència multiplataforma que barrega la realitat i les seves còpies per explicar l’operació de recerca més gran de la història: la captura de Bin Laden.

A través del seu llenguatge marca registrada (maquetes, video-projeccions, manipulació de vídeo en temps real i voluntariosos performers) l’Agrupación Señor Serrano presenta un western escènic que dibuixa un retrat despietadament pop de la dècada que va seguir l’11-S, la llavor del segle XXI. Passin i vegin la proposta més nova d’un col·lectiu de creadors que té seu a Barcelona i disposa d’una sòlida projecció internacional.

Divendres 8 de maig, a les 21:00 hores.

FITXA ARTÍSTICA

Creació: Àlex Serrano, Pau Palacios i Ferran Dordal
Performance: Àlex Serrano, Ferran Dordal i Alberto Barberá
Veus: James Phillips (Matt) i Joe Lewis (marine jove)
Project manager: Barbara Bloin
Videocreació: Jordi Soler
Disseny de so i banda sonora: Roger Costa Vendrell
Disseny d’il·luminació: Alberto Barberá
Maquetes: Nuria Manzano
Vestuari: Alexandra Laudo

Leave a Reply

Your email address will not be published.