L’espectacle solidari, a càrrec dels grups de playback i de teatre de l’entitat, amb el títol “Espectacle de playback i teatre: Cap família sense menjar”, va tenir lloc el passat 25 de setembre al Mercat Vell. Els diners es van recaptar amb la venda de 300 entrades (600 euros) i la col·laboració de 57 comerços de la ciutat, amb una simbòlica Fila 0 (474 euros).

En l’acte de lliurament, que ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament de Mollet, l’alcalde Josep Monràs ha tret importància a la quantitat econòmica de la donació i ha posat en valor “la clara voluntat de l’associació de fer un espectacle per recaptar diners i donar-los a les entitats que ajuden a moltes famílies que ens necessiten”.

El president de l’Associació Amics de l’Art, Jaume Salmerón, ha explicat que aquest és el segon any que organitzen un espectacle solidari amb la Taula. L’any passat, es van recaptar aliments i enguany es va deicidir recaptar diners i que la Taula els pogués utilitzar per comprar els productes que els siguin més necessaris. Salmerón ha agraït tots els membres de l’entitat la seva dedicació i ha afirmat que “som una associació de gent gran; però, sobretot, són (els socis) una gran gent”.

La Taula d’Entitats per la Inclusió Social aplega els Serveis Socials Municipls i les entitats de la ciutat que treballen per als més desafavorits, amb l’objectiu fer més efectiva l’atenció a les situacions de pobresa, vulnerabilitat i d’exclusió social de la població de Mollet. Teresa Securún, com a representant de la Taula per Càritas, ha donat les gràcies a Amics de l’Art i ha recordat que “tota ajuda és poca” per pal·liar aquesta crisi que no acaba de passar.

L’acte de lliurament ha tingut lloc a la Sala de Govern de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs; la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Ana Díaz; el president d’Amics de l’Art, Jaume Salmerón, i la resta de la junta directiva; i, com a representants de les entitats que formen la Taula d’Inclusió Social: Teresa Securún (Càritas Mollet), Cristina Messeguer (Creu Roja) i Trinidad Lopez (Església Evangèlica el Bon Pastor de Mollet).

Leave a Reply

Your email address will not be published.