els catarres

Els Catarres.

Les nits de Festa Major d’aquest any a la Garriga tindran, com a caps de cartell, els grups Els Catarres (dissabte 30 de juliol), Buhos (dijous 28 de juliol) i Aspencat (divendres 29 de juliol), tres formacions reconegudes amb què s’ha volgut fer un salt qualitatiu en els concerts juvenils que s’oferiran al municipi.

Per primera vegada els concerts de nit es faran als terrenys propers a la Doma, un espai que s’ha considerat més segur, més adequat i més ampli per acollir aquestes actuacions, després que l’estiu passat el Passeig –on se celebraven els concerts– arribés a quedar massa petit per absorbir el públic assistent. Al nou espai s’hi col·locarà un escenari amb aixopluc per si plou i més barres que en edicions anteriors. Paral·lelament, El Passeig passarà a ser un espai per activitats familiars.

Una altra novetat serà l’organització del sopar de Festa Major en què, per poder col·locar junts els grups que volen compartir la vetllada, s’ha habilitat una nova manera d’adquirir els tiquets que permetrà poder reservar les taules per a aquelles persones que vagin juntes. Els tiquets es poden comparar a partir del dia 1 de juliol a l’OAC de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 hores a 14 hores, i els dilluns i els dijous també de 16.30 hores a 19 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.