Els ciutadans de Martorelles ja poden consultar l’agenda de l’alcalde

Durant aquest mes de febrer l’Ajuntament de Martorelles ha incorporat l’agenda pública de l’alcalde a l’espai de Transparència i d’Alcaldia del web municipal. Es tracta d’una eina més per a la ciutadania per tal de conèixer de més a prop i de forma més transparent l’acció de govern i el funcionament del consistori.

El Consistori de Martorelles va posar en marxa el mes de gener passat el nou espai de la Transparència.  Aquesta iniciativa permet a l’Ajuntament complir amb les lleis, 19/2014 de 29 de desembre i 19/2013 de 9 de desembre  referents a la transparència, accés a la informació pública i bon govern.

S’hi pot accedir des de la pàgina d’inici del web municipal a través de l’apartat de “Destacat”, des de la presentació a la seu electrònica  i des de l’apartat d’Ajuntament.

A l’agenda de l’alcalde es poden consultar dades referents a l’organització intern, la gestió pública amb més rellevància, les assistències de representació als actes públics o el temps dedicat a atendre a la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *