Els comerciants de la Llagosta s’incorporen a Pimec Comerç

La Llagosta - PIMEC Comerç Vallès OrientalL’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta (ACIS) s’ha adherit a Pimec Comerç. La finalitat “és fer mes competitius els petits i mitjans establiments comercials i de serveis associats a l’ACIS, oferir millors avantatges, i tenir una veu més forta davant les administracions”, segons ha assenyalat el seu president, Jaime Carretero.

El president de Pimec Comerç Vallès Oriental, Carles Gironès, ha refermat la voluntat de la patronal de defensar el comerç de proximitat tan arrelat a Catalunya, treballant des de les bases gràcies a la col·laboració de les associacions de comerciants: “Les solucions als nostres problemes, tenint en compte la situació de crisi, només les podem trobar sumant esforços entre nosaltres”.

L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta es troba en un moment de renovació després de tres anys d’inactivitat de manera que la incorporació a Pimec Comerç permetrà un avanç per començar a oferir formació especialitzada als comerciants de La Llagosta, fer xerrades sobre temes que preocupen al comerç i endegar un procés de dinamització del municipi. En aquest sentit, la junta directiva de l’ACIS s’incorporarà al Consell de Comerç del Vallès Oriental per poder tractar de primera mà tots aquests temes.

One Response to Els comerciants de la Llagosta s’incorporen a Pimec Comerç

  1. twitter_jcbasi 30/01/2015 at 14:07

    Benvinguts a tots els comerciants de la Llagosta que formen part d’ACIS. El Consell de Comerç del Vallès Oriental os podrà ajudar i col·laborar en molts temes !!! Des de PIMEC Comerç, seguim !!!

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *