Dissabte, 13 de desembre, a les 17 h, el Teatre Auditori de Granollers acollirà l’espectacle de Nadal de l’Escola Municipal de Música Josep M. Ruera que, aquest any, porta per títol Hi havia una vegada… Un espectacle que aproparà els contes de sempre a partir del guió de Jordi Masó, basat en els clàssics originals dels germans Grimm, Andersen, Hoffmann i Perrault, sota la direcció de la professora Chus Castro.

Més de 200 alumnes, de tots els grups instrumentals i corals de l’Escola Municipal de Música i el Conservatori, pujaran a l’escenari juntament amb el professorat i el personal de secretaria i consergeria per interpretar La Bella i la Bèstia, La Caputxeta Vermella, Rapunzel, Hansel i Gretel, La princesa Poniegú, Els tres porquets, Els contes de Hoffmann, Trencanous i el rei dels ratolins, La Bella Dorment, En Pere i el llop i Blancaneu.

L’espectacle oferirà peces musicals de Schumman, Ravel, Translateur, Humperdinck, Hoffmann, Tschaikovsky, Prokofiev, cançons populars catalanes, i cançons de Ruera i Jaume Sisa. A més, comptarà amb els dibuixos dels alumnes de l’escola d’art Talleret de l’Elena, que es podran veure projectats a l’escenari, en una nova iniciativa de l’Enllacemcultura.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.