Els cursos de Formació Ocupacional beneficiaran 240 aturats de Mollet

L’Ajuntament de Mollet, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha obert el període d’inscripcions dels cursos de Formació Ocupacional. Enguany s’ofereixen 16 itineraris dels sector comerç, teleassistència, sanitari, administratiu, forestal, electricitat i anglès.

En total es tracta de 5.530 hores de formació, 1.760 més que l’any passat, que beneficiaran a 240 molletans i molletanes en situació d’atur.

Entre gener i el febrer està previst que s’iniciïn 6 itineraris:

  • Creació i gestió de microempreses (480h)
  • Assistència documental i de gestió en despatxos i oficines (670h)
  • Activitats auxiliars d’aprofitaments forestals (200)
  • Gestió comercial de vendes (230)
  • Activitats de venda (230)
  • Atenció sòcio-sanitària a persones i institucions socials (470h)

De moment, aquest gener, s’ha iniciat el procés de selecció per al curs d’Assistència documental i de gestió en despatxos i oficines de 670 hores de durada.

En aquest curs es treballaran aspectes com gestió i administració de les comunicacions, elaboració, tractament i presentació de documents de treball, sistemes d’arxiu i classificació de documents i gestió de documentació jurídica i empresarial, entre altres. Apart de la formació, es realitzaran 80 hores de pràctiques no laborals i en finalitzar-les, permetrà als alumnes obtenir un certificat de professionalitat.

Aquests cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

Les persones interessades poden fer la preinscripció a través del web www.emfo.cat o adreçar-se personalment al C/Riera 7, 1a planta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *