Empresaris de les Franqueses reclamen la connexió entre el Polígon Congost (Sector V) i la Ronda Nord

L’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de les Franqueses del Vallès, conjuntament amb Pimec, han redactat un manifest i estan recollint signatures a través de la plataforma change.org perquè la connexió entre el Polígon Congost (Sector V) i la Ronda Nord de les Franqueses del Vallès s’executi amb celeritat.

Aquest projecte està redactat des de l’any 2007 però, ara com ara continua pendent d’executar. La Secretaria d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, ha indicat que s’ha impulsat de nou la redacció d’una actualització del  projecte i que s’ha d’adaptar a la normativa vigent i actualitzar-ne el pressupost.

Davant d’aquesta situació, el President de l’Associació d’empresaris, Joan Maynou, comenta: “entenem que es tracta d’una mesura poc concreta que perjudica a un nombre molt important d’empreses d’aquest polígon, i que l’únic que pretén es guanyar temps, degut a la falta de recursos econòmics. Per això, demanem a tots els empresaris de la Zona que s’involucrin en aquesta petició de signatures, per aconseguir que aquesta promesa es faci efectiva al més aviat possible”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *