El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà per primer cop a la història del traçat català les 24 Hores Madform BiCircuit els dies 30 d’abril i 1 de maig. Aquesta competició comptarà amb uns participants d’excepció: els germans Espargaró. Els pilots catalans, aprofitant el cap de setmana de descans del Mundial de MotoGP, canviaran les seves motos per les bicicletes durant un cap de setmana al Circuit.

espargaróL’Aleix i el Pol Espargaró s’enfrontaran al repte de rodar durant tot un dia sencer en una pista que coneixen de ben a prop, però en condicions molt diferents. Seguiran damunt de les dues rodes malgrat que deixaran els motors i es passaran als pedals. Els dos germans competiran amb el Team Espargaró, un equip de sis participants format per Ricky Cardús, també pilot de motociclisme, Homer Bosch, mànager del Pol, i Gerard Sabaté i Alex Gálvez, amics dels pilots.

Les 24 Hores Madform no seran l’única competició que tindrà lloc al Circuit en el marc del BiCircuit Festival. L’esdeveniment també acollirà curses en bicicleta de diferents modalitats i que reunirà a aficionats al ciclisme i públic familiar. El BiCircuit Festival tindrà la cursa Gran Fondo, la Marxa BTT i el Campionat Mundial de Brompton, així com les competicions organitzades per la Federació Catalana de Ciclisme. Si bé l’acció a la pista no es detindrà en tot el cap de setmana, el pàdoc del Circuit també acollirà propostes com una fira, un mercat de segona mà, exhibicions i accions de seguretat viària. L’entrada al Circuit serà lliure durant tot el cap de setmana per a tots els espectadors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.