La Colla Gegantera de la Llagosta organitza uns tallers per aprendre a portar gegants. La intenció de l’entitat és trobar persones que vulguin formar part de la Colla i s’animin a ser portadors.

Els tallers estan oberts a tothom i es faran els divendres 7 i 21 de novembre, a les sis de la tarda, al Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons. La Colla Gegantera de la Llagosta comptarà amb la col·laboració dels Geganters de Sant Cugat del Vallès per poder fer aquesta activitat.

Hores d’ara, no hi ha geganters suficients que permetin treure els gegants de la Llagosta. Amb aquesta iniciativa, l’entitat vol animar els veïns i veïnes a provar aquesta experiència i fer possible que el Josepet, la Blanqueta i la Torradeta puguin tornar a sortir pels carrers de la Llagosta i participar a les trobades geganteres del proper any.

Les persones interessades en participar als tallers poden confirmar la seva assistència escrivint un correu electrònic a l’adreça llagosta@gengants.cat o enviant un missatge al facebook dels gegants de la Llagosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.