El passat dijous 17 de maig va celebrar-se a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Canovelles una nova trobada dels líders de les religions catòlica, musulmana i evangelista de Canovelles. Una jornada compartida amb l’alcalde, Emilio Cordero, i la regidora Yolanda Sánchez, que va servir novament per reafirmar el seu compromís per la pau i la bona convivència entre les diferents comunitats religioses de Canovelles.

Durant la trobada, els representants de les comunitats religioses van expressar la seva voluntat de treballar conjuntament per promoure la cultura de la pau i la convivència i traslladar aquests valors, cadascú des de la seva cultura i espiritualitat, cap als seus fidels. L’alcalde, Emilio Cordero, va remarcar el pes determinant dels líders religiosos per mantenir la pau social i per promoure els valors de convivència i bona entesa entre les diferents religions del poble, alhora que els va felicitar per fer possible trobades com aquesta, que posen en valor el compromís de seguir avançant conjuntament en benefici de la comunitat. “Trobar un moment per compartir, veure com està funcionant el curs i presentar noves comunitats que s’incorporen a aquesta taula” és l’objectiu de la trobada, segons va explicar l’alcalde.

La trobada va servir també per presentar la nova comunitat evangelista Renacer que, tot i que porta ja nou anys al municipi, era la primera vegada que s’incorporava a la trobada de líders religiosos a l’Ajuntament. A més, els líders van poder expressar les seves necessitats i inquietuds actuals i explicar quina és la seva causa social actualment. La jornada va finalitzar amb la voluntat de trobar un dia per organitzar la jornada conjunta de portes obertes dels centres de culte de Canovelles.

A la trobada van assistir mossèn Jacinto de l’església catòlica, l’imam Mody Jabby de la mesquita musulmana Medema, l’imam Ayachi Boughzar de la mesquita musulmana Al lMohajirin, el pastor David Vidal de l’església evangèlica baptista, el pastor Juan Luís Navarro de l’església evangèlica de Filadelfia, el pastor Francisco Palomino de l’església evangèlica del Vallès i tres membres de l’església evangèlica Renacer (en nom del pastor Abraham Castillo, que no va poder assistir a la trobada).

Leave a Reply

Your email address will not be published.