Aquest dimarts s’ha presentat l’edició 48 del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, que se celebrarà el proper diumenge 7 a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. A l’acte ha assistit Josep Mayoral , alcalde de Granollers, Santi Siquier , representant territorial del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Pere García, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Granollers, Enric Durany, director de La Caixa de Pensions de Granollers, Joan Cutrina, president del Club Atlètic Granollers i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats, així com els atletes.

cros2Com cada any, el Cros de Granollers aposta per la participació dels millors atletes catalans, i per una destacada participació estatal i internacional.
Podem remarcar la presència de la Natàlia Rodríguez (FCB) reconeguda com a una de les millors migfondistes del món i guanyadora l’any 2008 d’aquesta cursa. També la participació de Judit Pla (CA S) vencedora de l’edició de 2012, Lídia Rodríguez (AS), Miriam Ortiz (AAC) i Jacqueline Martín (FCB) que es va imposar a l’edició de 2007.

En homes, destaca la presència de l’Ayad Lamdasem (A Bikila) actual Campió d’Espanya de Cros, Ilias Fifa (FCB) guanyador a Granollers l’any 2012, Àngel Mullera (CA Lloret LS) recent medallista europeu en 3.000 m obstacles, Adel Mechaal (AA Palamós), Abdelaziz Merzogui (FCB), Francisco Roldán (FCB), Mohamed Bembarka (AAC), Ibrahim Ezzaydouny (FCB), Driss Lakhouja (CA Montornès), Artur Bossy (FCB) i Roger Roca (At Bcn), entre d’altres.
De la participació internacional cal destacar l’ugandès Moses Kibet, el kenyà Yusuf Biwot, el letó Edgars Sumskis, la també ugandesa Rebecca Cheptegei, guanyadora de l’edició anterior i la ucraïnesa Inna Lebedieva.

La matinal atlètica començarà a partir de les 9.30 hores amb les curses de veterans seguides de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que es realitzaran les curses internacionals sènior masculina i femenina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.