Els plens de Mollet es podran seguir en directe a través del web municipal

La sessió extraordinària del ple municipal d’avi serà la primera que es podrà seguir en directe des del web municipal. Amb aquesta mesura, el govern municipal implementa una de les actuacions que formen part de l’Acord per Mollet, signat per tots els grups municipals el passat mes de juliol.

A partir d’avui, les sessions plenàries de l’Ajuntament de Mollet es podran seguir en directe des del web municipal. Aquesta mesura respon a la necessitat d’innovació en la prestació dels serveis públics com a eix de treball transversal de totes les àrees municipals.

En aquest sentit, tal i com es recull a l’Acord per Mollet consensuat per tots els grups municipals, s’ha d’avançar en la implantació de les tecnologies de la informació i la comunicació, aprofitant els avantatges que aporten en la millora de la gestió i dels serveis públics. La transmissió de les sessions plenàries per internet és una de les mesures que es posarà en marxa.

ELS PLENS EN DIRECTE

Per seguir els plens en directe, només cal entrar en el web municipal (www.molletvalles.cat). A la pàgina principal hi haurà un accés directe que estarà operatiu quan comenci la sessió plenària.

Els plens es podran visualitzar des de qualsevol ordinador amb els navegadors Internet Explorer, Mozilla Firefox i Safari. Cal tenir instal·lat el programa QuickTime, que es pot descarregar de forma gratuïta al web: http://www.apple.com/es/quicktime/download/

One Response to Els plens de Mollet es podran seguir en directe a través del web municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *