reunio-alcaldes-r3-b

Imatge de la reunió. (Foto: Ajuntament de la Garriga)

Alcaldes i tècnics dels ajuntaments de Granollers, Mollet, Parets, Montmeló, Canovelles, les Franqueses i la Garriga s’han reunit en el darrer d’aquests municipis per treballar un document conjunt amb propostes de modificació a l’Estudi d’Impacte Ambiental del Projecte de Duplicació de la Via de la Línia de Rodalies R3 entre Parets i la Garriga.

El document consensuat, que recollirà les principals inquietuds de tots els municipis, es vehicularà a través del Departament de Territori de la Generalitat i s’enviarà a finals de mes a Adif. Suavitazar el traçat, la situació d’alguns ponts o la disposició de pantalles acústiques són alguns dels suggeriments que s’inclouran.

LES AFECTACIONS

Les Franqueses. Entre d’altres actuacions, Adif preveu remodelar l’estació de Corró d’Avall i posar-hi un pas inferior i a Llerona modificar el traçat actual de la via cap a l’oest (des de darrera l’Eutrasa fins a l’entrada al barri de Can Baldich), enderrocar el pont de la carretera de Llerona a l’Ametlla, i eliminar el pas sobre les vies i fer-ne un de nou al sud del poble.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.