Els polígons Congost i Font del Radium de Granollers completen la fibra òptica

Els propers polígons en fer-ho seran Coll de la Manya i Jordi Camp.

Fibra Congost i Font del RadiumEls polígons industrials de la Font del Radium i El Congost de la ciutat de Granollers ja disposen del desplegament de fibra òptica completada. Aquesta llarga reivindicació per part de les empreses ubicades en aquestes zones industrials del municipi ja és una realitat gràcies al compromís de l’Ajuntament de Granollers i Movistar.

A partir d’ara, la gestió de connexió es pot dur a terme per mediació de les diferents associacions d’empresaris constituïdes en cada una d’aquestes zones industrials gestionades per Pimec Vallès Oriental, o bé de manera individual.

Els presidents de l’Associació del Polígon Congost i la de Font del Radium, Joan Grau (Grau Maquinaria i Servei Integral, S.L.) i Nuria Martínez (Indusvehí, S.L.), han mostrat la seva satisfacció per poder disposar d’aquesta millora de connectivitat que arriba a 100Mb de baixada i 10Mb de pujada, que situa a les pimes d’aquests polígons en el nivell de competitivitat necessari per afrontar els actuals reptes del mercat. A més, aquesta mesura també suposa un bon reclam per atraure la implantació de noves empreses al municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *