Els sobiranistes uneixen forces en la pintada del mural ‘Montmeló per la independència’

mural2

Polítics, activistes i simpatitzants s’han arremangat i s’han posat a treballar en el mural.

Aquest dissabte, les forces sobiranistes de Montmeló, Assemblea Nacional Catalana, Convergència, Esquerra Republicana i CUP, han posat els seus esforços en comú pintant un gran mural. L’acte ha volgut ser el tret de sortida d’una col·laboració estable que s’allargarà, com a mínim, fins al proper 27 de Setembre. A les 9 del matí s’han trobat amb amics i simpatitzants a la plaça de l’Ajuntament i han sortit en cercavila pels carrers poble, acompanyats de la música dels grallers, fins al mur situat al final del carrer Doctor Robert, amb una vista privilegiada sobre la C-33. Durant el matí, amb música i amb l’al·licient d’un esmorzar popular, tots plegats, polítics, activistes i simpatitzants s’han arremangat i s’han posat a treballar en el mural.

mural

El director artístic de l’obra i coordinador de l’ANC Montmeló, Cisco de Sande, ha organitzat la disposició del missatge.

El director artístic de l’obra i coordinador de l’ANC Montmeló, Cisco de Sande, ha organitzat la disposició del missatge: “Montmeló per la Independència”. La iniciativa ha partit precisament de l’Assemblea que, conscient del moment i dels reptes que té davant, ha volgut amb aquesta acció comuna simbolitzar el compromís amb el projecte de construcció del nou país que els quatre grups han emprès. A l’acte no hi han faltat Albert Monserrat, candidat a l’alcaldia per Esquerra Montmeló, i Abel Florensa, candidat per CiU.

L’ambient alegre i festiu va fer evident la bona sintonia i les ganes de treballar de tots els simpatitzants. Conscients i motivats, els assistents van comentar la dificultat i el repte de fer arribar als ciutadans “el missatge positiu que l’independentisme ha assumit com a propi en pobles com Montmeló, on tradicionalment el vot catalanista ha estat minoritari i sovint es veu el sobiranisme amb recel”. En aquest sentit, l’Albert Monserrat comentava la necessitat de fer entendre que el projecte de la independència “és integrador i suma perquè és, en definitiva, una aposta per un futur millor”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *