Els treballadors de Valeo porten la seva protesta a la Generalitat

Aquest dimarts, 15 de setembre, els treballadors de Valeo Climatización portaran la seva protesta contra el tancament de la planta de Martorelles i en defensa dels 257 llocs de treball a la Generalitat. La plantilla es concentrarà a partir de les 11 hores a la plaça de sant Jaume de Barcelona per deixar clar el seu rebuig absolut a la decisió del grup de tancar la planta vallesana i traslladar l’activitat productiva a Saragossa.

Amb aquesta mobilització, que compta amb el suport de CCOO d’Indústria de Catalunya, volen instar el Govern català a intercedir davant Valeo perquè faci marxa enrere en aquesta decisió. CCOO recorda que la planta vallesana destaca dins el grup per les seves ràtios de competitivitat, qualitat i fiabilitat en els seus productes i que, a més a més, té un pla industrial signat amb l’empresa, que garanteix l’ocupació fins al 2019 i amb garanties d’inversions, un pla que Valeo està incomplint amb la seva decisió.

Amb l’objectiu de recaptar fons per a la caixa de resistència dels treballadors, que porten en vaga indefinida des de finals de juliol, el comitè d’empresa ha obert un compte (ES38 2100 0357500200207769) i aquest divendres, 18 de setembre, ha organitzat un concert solidari al campament de vigilància que tenen muntat a les portes de l’empresa, que començarà a partir de les 21 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *