Els vehicles a motor que circulin per Gallecs seran multats

A partir de l’1 de març, totes aquelles persones, excepte les que hi viuen i treballen, que circulin amb vehicles de motor per l’Espai Natural de Gallecs, fora dels espais permesos, seran denunciades. Així ho han acordat tots els municipis implicats, els Agents Rurals, els Mossos d’Esquadra i les Policies Locals.

D’aquesta manera es dona un pas més i es ratifica el que ja han aprovat tots els ajuntaments dels municipis que conformen el Consorci respecte la utilització de vehicles en aquesta zona. L’objectiu és prioritzar la protecció de la biodiversitat tot recordant a la ciutadania que Gallecs és un espai natural i que el transport motoritzat suposa la font més important de contaminació atmosfèrica.

El Consorci del Parc de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs està integrat per la Generalitat i els ajuntaments de Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Lliçà de Vall, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Montcada i Reixac.

Tots ells ja han aprovat per ple la prohibició expressa de circular amb vehicles a motor pels camins de l’espai natural.

One Response to Els vehicles a motor que circulin per Gallecs seran multats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *