L’estació d’autobusos de Granollers (Av. del Parc, s/n) acollirà dilluns, a les 11.30, la presentació de dos nous vehicles de pis baix que han permès renovar part de la flota d’autobusos urbans de Granollers, que també presten servei a les Franqueses del Vallès, Canovelles i la Roca del Vallès.

En aquest acte és previst que hi assisteixen els alcaldes de Granollers, Josep Mayoral; les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé; Canovelles, José Orive; i la Roca del Vallès, Rafael Ros, així com el cap del Servei Territorial de Barcelona, Jordi Follia i Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés, operadora del servei d’autobusos.

Els nous vehicles disposen de trenta-un seients per a passatgers, capacitat per a cinquanta-quatre persones dretes i una plaça per a persones amb mobilitat reduïda, que poden pujar i baixar de l’autobús amb una plataforma elevadora. El motor d’aquests vehicles permet una important reducció d’emissions a l’atmosfera.

Els vehicles que fan aquestes rutes s’han repintat de color verd incorporant totalment la nova imatge corporativa de TransGran que, fins ara, només era visible en un logotip al costat de la porta.

Aquesta renovació de vehicles s’inscriu en els acords del conveni signat pels ajuntaments de Granollers, la Roca del Vallès, Canovelles i les Franqueses del Vallès amb la Generalitat, l’ATM i la companyia Sagalés, operadora del servei. La flota de Transgran és de nou vehicles, set dels quals en circulació i dos que es mantenen en reserva per a possibles eventualitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.