Els Xics descarreguen els primers castells de set de la temporada

Imatge de l'actuació de diumenge. (Foto: Xics)

Imatge de l’actuació de diumenge. (Foto: Xics)

Els Xics de Granollers han estrenat temporada aquest diumenge a Granollers descarregant el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7. Els tres castells s’han executat amb seguretat i tranquil·litat, amb nous castellers i castelleres que per primera vegada ocupaven alguna posició ja sigui a la pinya o al tronc.

Els Xics han actuat a la plaça Maluquer i Salvador, una plaça on poques vegades s’alcen castells i que es troba al centre de la ciutat, amb un nombrós públic que ha acompanyat a les tres colles: Tirallongues de Manresa, Castellers de Cornellà i Xics de Granollers.

Una actuació ràpida i amb un nou horari d’inici, les 11.30 h. Els Xics volen avançar 30 minuts les actuacions per tal d’acabar també més d’hora i assegurar i fidelitzar l’assistència de públic.

La propera actuació dels Xics de Granollers és diumenge 29 de març a Vic, amb els Sagals d’Osona i els Castellers de Barcelona. Durant aquest inici de temporada els Xics aniran fent rotació de castellers i castelleres i aniran assajant els castells de 8 per tal de portar-los a plaça quan estiguin preparats per descarregar-los amb garanties.

RESUM DE L’ACTUACIÓ

Xics de Granollers: 2 pilars de 4, 3/7, 5/7, 4/7, 1/5.

Tirallongues de Manresa: 2 pilars de 4, 3/7, 3/6 amb agulla, 4/6 agulla, 1/5.

Castellers de Cornellà: 1/4, 4/7, 3/7, 4/6 agulla, 2 pilars de 4.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *