Actuació a Sabadell. (Foto: Xics)

Actuació a Sabadell. (Foto: Xics)

Aquest diumenge 8 de maig, els Xics de Granollers tenen la primera diada important, fins el moment, de la temporada a casa, en el marc de la Fira i festes de l’Ascensió. L’actuació és a les 11.30 h a la plaça de la Porxada amb els Castellers de Terrassa i els Marrecs de Salt. Els Xics ja han completat aquesta temporada el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7, i castells bàsics de set; d’aquesta gamma el castell més important ja descarregat per la colla ha estat la torre de 7, el passat cap de setmana a Sabadell.

Per l’actuació d’aquest diumenge a Granollers, els Xics faran castells de 7, tot i que als assajos dels castells de 8 van a bon ritme, els Xics els portaran a plaça tant bon punt tinguin les garanties assolir-los.

Al marge de l’actuació de diumenge, aquest cap de setmana de l’Ascensió, els Xics participen a la tercera edició de les Barraques, festa popular de l’Ascensió, dissabte 7 de maig a partir de les 16 hores al parc del Congost. Les barraques estan organitzades per Arran, Blancs, Blaus, Diables, Jovent Ignorat i Xics. Un espai amb activitats familiars de tarda, mostra d’entitats i concerts amb l’actuació de La Terrasseta de Preixens i Antidot. El mateix diumenge 8 de maig al matí, abans de l’actuació, els Xics organitzen un esmorzar de forquilla a la Porxada, obert a la participació de tothom que vulgui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.