Els Xics descarreguen la tercera torre de 7 de l’any

El 3 de 8 més matiner de la història dels Xics. (Foto: Mari Ortiz)

El 3 de 8 més matiner de la història dels Xics. (Foto: Mari Ortiz)

Aquest diumenge els Xics de Granollers han descarregat la tercera torre de 7 de la temporada a Figueres. També han descarregat el cinquè 5 de 7 i el quart 4 de 7. Molt bons registres si sumem el primer 4 de 8 de l’any (a la Festa Major de la Sagrada Família, el 19 d’abril), i el 3 de 8 més matiner dels Xics, descarregat a l’Hospitalet del Llobregat el 26 d’abril.

Els Xics estan encarant el mes de maig amb molts compromisos, sobre tot una de les cites marcades al calendari de la colla grana: l’actuació de l’Ascensió de Granollers, el proper 17 de maig, a la plaça de la Porxada a les 11.30 h, amb els Marrecs de Salt i els Sagals d’Osona. Els Xics, abans de l’Ascensió tenen dues actuacions, el dissabte, 9, a Terrassa amb els Minyons de Terrassa; i diumenge, 10 a Girona, amb Marrecs de Salt i Sagals d’Osona.

Aquest mes de maig l’objectiu és portar en una mateixa actuació la clàssica de 8: 2 de 7, 4 de 8 i 3 de 8. El cap de colla dels Xics, Joan Esquirol, parla d’encarar nous reptes: “tenim una quinzena molt intensa d’assajos i actuacions fins a l’Ascensió. Ens prepararem com cal per aconseguir els nostres objectius. Tenim molts reptes al nostre davant, i en tenim un que és especialment col·lectiu: el 9 de 7. El nostre treball en equip no para ens continuem preparant de valent pels reptes següents: 2 de 8 amb folre i 5 de 8”.

ASSAIG ESPECIAL PER L’ASCENSIÓ I ESMORZAR DE FORQUILLA

El proper divendres 8 de maig a partir de les 21 h a la Troca, centre de cultura popular i tradicional es fa l’assaig especial de l’Ascensió per tal de preparar l’actuació del diumenge 17. Una de les novetats de l’actuació de l’Ascensió és prèvia a la trobada castellera i serà en format Esmorzar de Forquilla a la plaça de la Porxada a partir de les 9 del matí.

Els Xics també participen a Les Barraques, la festa popular de l’Ascensió, dissabte 16 de maig al Parc del Congost amb tallers i concerts.

Fotografia: El 3 de 8 més matiner de la història dels Xics. Fotografia_ Mari Ortiz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *