Els Xics fan doblet amb el carro gros com a millor castell

150606_4d8Xics

Imatge de l’actuació a Granollers. (Foto: Xics)

Dos 5 de 7, dos 4 de 8 i dues torre de 7. La mateixa actuació a Granollers, dissabte; i a la Garriga, diumenge. Els Xics de Granollers fan els mateixos castells però amb variacions en els castellers i castelleres que han pujat a cada estructura. Aquest cap de setmana els Xics han fet doblet.

Dissabte estrenàven la plaça de la Caserna, espai on no s’havien fet mai castells, per acollir la tercera trobada de colles castelleres del Vallès Oriental, amb els Castellers de Caldes i de Mollet i els Xics. Aquesta és una actuació itinerant que cada any té de seu una d’aquestes tres poblacions vallesanes que tenen colla castellera i que per proximitat les tres formacions actuen, almenys una vegada a l’any juntes. La jornada va transcorre amb certa rapidesa ja que es va avançar mitja hora l’actuació per poder veure la final de la Champions entre el Barça i la Juventus.

Els Xics van fer el 4 de 8 com a millor castell, Mollet es va anotar el 5 de 6 i Caldes, el 3 de 7 com a millor construcció.

Diumenge al Corpus de La Garriga, actuació castellera ja consolidada en el calendari garriguenc en aquestes dates. Castellers de la Sagrada Família, Castellers de Figueres i Xics de Granollers van ser els protagonistes de la jornada amb tots els castells descarregats, destaca el 3 de 7 de Figueres, la torre de 7 de Sagrada Família i el 4 de 8 dels Xics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *